De baixa

Ahir vaig tornar a anar al metge per lo de la mà i em va fer la baixa per incapacitat temporal, així que estaré uns dies sense anar a la feina i pululant per casa… intentaré aprofitar aquest temps per fer les típiques coses que sempre has de fer i no fas mai per falta de temps, com renovar-me el DNI que fa no se quants dies que el tinc caducat 😛 i a l’ordinador només amb una mà, per que amb l’altra haig de fer repòs :(

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

2 Responses to De baixa

  1. Oriol says:

    Però estas com sempre,no? ho dic per no preocupar-me 😉 per cert, si pots miram lo del mail d’ebosc que et vaig comentar i si t’aburreixes em fots un toque que t’explico lo del parser… Apa nano cuidat 😉 si necessites algo avisa.

  2. pof says:

    No cal q et preocupis q jo estic com sempre hombre :)
    Ja t’he fet lo de ebosc, suposo q t’haurà arribat un mail 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>