Les 102 coses més interessants dels últims 6 dies

Els últims 6 dies he estat a Vinaròs i no he tingut massa temps per a estar on-line, avui quan he tornat a barna tenia més de 3000 items sense llegir entre els 155 feeds als que estic subscrit a bloglines que m’he llegit en diagonal en poc més de 4 hores i he extret els 102 feeds que m’han semblat més interessants, els podeu consultar mirant els dies 15 i 16 dels meus feeds.

Per fi bloglines permet consultar els items antics publicats al blog de forma ràpida a través del calendari, ara només li falta una funció de búsqueda 😉

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>