Firefox al New York Times

Divendres passat em vaig unir a la campanya de SpreadFirefox i vaig fer una donació de 30 dolars que servirà per a pagar un anunci del llançament de la versió 1.0 del navegador Mozilla Firefox al New York Times, en una pàgina complerta i a tot color. A canvi el nom de tots els donants apareixerà en l’anunci.

No us sembla una bona iniciativa per a financiar publicitat d’un producte Open Source? Si vols col·laborar entra a la pàgina per fer la donació o llegeix les preguntes freqüents. Dona’t pressa que només queden 6 dies!!

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

2 Responses to Firefox al New York Times

  1. […] ja podrém comprar el New York Times edició paper, per a veure l’anunci de 2 pàgines financiat amb els nostres diners. La campanya de SpreadFirefox ha tingut una gran acollida entre la com […]

  2. Ivo Sandoval says:

    Jo també acabo de contribuir, pero com estudiant 😉

    A falta de 5 dies per la publicació, he llegit a Libertad Digital que han recaudat tants diners que ficaran 2 anuncis.
    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>