Menta sucks segona part

Torno a estar sense connexió a internet, aquest mes es la 3era vegada, i la primera va durar més de 48 hores. Acavo de trucar a atenció al client i em diuen que “hi ha una incidencia general a tota Catalunya i els nostres tècnics estàn treballant per sol·lucionar-ho el més ràpid possible”. Al menys aquesta vegada han contestat la trucada als 5 minuts, els dos ultims cops vaig haver de trucar 3 vegades per que s’acabava la melodia i es penjava la trucada al cap de 45 minuts d’espera. Si algú està pensant en donar-se d’alta amb Auna / Menta que s’ho tregui del cap i que vagi mirant altres ofertes, el servei de menta és patètic.

Update: al final només ha durat 4 hores, i m’han canviat la IP.

This entry was posted in personal, pofHQ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Menta sucks segona part

  1. The_Bell says:

    Jo també tenia menta, i el passat Nadal, precisament perquè estava fins als ous dels talls de servei em vaig donar de baixa i em vaig posar ADSL. De moment –i dic de moment perquè mai se sap- amb ya.com, zero problemes.

    Salut.

  2. brainstorm says:

    Doncs sembla ser que no sucks tant… ahir vaig preguntar si em podien assignar una IP fixa i em van dir que sí, per 0,95? més al mes… ho he demanat i m’han dit que trigarien com a máxim 48h, viam que passa, ja informaré 😉 Altres ISP’s ténen més reserves en assignar-te ip fixa (jazztel, p.ex).

    PD: Pq ip fixa ? proba a enviar un mail a algú de vodafone.es, p.ex… per ser d’un rang dinámic, estás al SORBS, i ja t’en pots oblidar d’enviar mails a vodafone, p.ex… ad+ les updates del DNS quan et canvien d’IP són un pal considerable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>