Actualitzat a WordPress 1.3-alpha-5

Pues això… que he actualitzat a la versió de desenvolupament del WordPress, si noteu que alguna cosa ha deixat de funcionar, feu-m’ho saber :)

This entry was posted in pofHQ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Actualitzat a WordPress 1.3-alpha-5

  1. gli_2 says:

    M’he adonat que utilitzes l’idioma anglès. Si vols, hi ha una traducció al català del wordpress que està força bé, jo l’utilitzo i m’agrada 😉

  2. pof says:

    La veritat es que prefereixo el WP amb anglès, estic acostumat a veure’l aixi i no crec que per als visitants sigui un gran problema… potser el millor sería deixar triar l’idioma al visitant amb una cookie, o mirar les preferències de llenguatge del navegador. La veritat és que mai m’haiva plantejat canviar-ho, potser quan tingui temps li faig un cop d’ull. Gracies pel suggeriment :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>