MDA IVDiuen que nunca te acostarás sin saber una cosa más, pues jo ahir en vaig descobrir no una sinó dos… us les explico:

Per als amants del te, ahir vaig anar al millor lloc de te que he provat a Barcelona; tampoc n’he provat molts, però aquest estava molt i molt bo… el lloc es diu Teashaker i està al carrer Sta. Creu, al barri de Gràcia just a sobre de la Plaça de la Virreina. Un altre punt a favor del local és que ofereix connexió wifi gratuïta, només cal anar amb el portàtil o la PDA i associar-se al SSID teashaker, ens assignarà IP per DHCP i podrem navegar mentre disfrutem d’un deliciós te.

El segon descobriment és un cantautor que es diu Carlos Chaouen que tocava ahir a la sala Vivaldi. Vaig anar al concert sense haver sentit mai una cançó seua, però em va agradar, si teniu oportunitat de sentir-lo i us agrada la música estil Sabina, o Estopa aquest cantautor no us decepcionarà.