Com trencar la encriptació WEP en 10 minuts

Aquest video demostra com es pot trencar una clau WEP amb la distribució Whoopix, utilitzant kismet per localitzar a la víctima, aireplay per a fer l’atac de reinjecció de paquets i incrementar els vectors d’inicialització, airodump per capturar el tràfic en un fitxer i aircrack per analitzar el tràfic capturat i recuperar la clau WEP. Tot el procés en 10 minuts. Val la pena veure el video :)

This entry was posted in linux, security, wireless. Bookmark the permalink.

7 Responses to Com trencar la encriptació WEP en 10 minuts

 1. Marcos says:

  Jo fa uns dies que vaig veure la noticia a tomsnetworking.com, i ells també fan servir un soft que es diu Void11. Aquest soft serveix per desconectar als usuaris de la xarxa inalàmbrica, llavors com es tornen a conectar automaticament generen trafic, i aixi aconseguin + paquets.
  Jo ho he provat amb una xarxa amb clau de 64bits i ha funcionat!!!

 2. Albert says:

  No es pot veure el video :(

 3. pof says:

  L’enllaç és antic, però el pots trobar si busques per l’emule l’arxiu see-wep-crack.zip

 4. Ivo Sandoval says:

  I si no vols buscar pots anar aqui que esta online 😉
  http://eks0.free.fr/whax-demos/

 5. Albert says:

  Hola:
  tinc dos problemes. Primer que em vaig descarregar el whax 3.0 i alhora de iniciar el Whax installer no em diu res més que on vull posar el Whax i la MBR (en quines particions). No em pregunta ni per les contrasenyes de root ni les de usuari ni el formateig de les particions (pel que he vist no ho formateja) i ho he intentat i resulta que no m’instala el Whax en el disc dur com jo vull. Algu sap com em puc instalar el whax 3.0 en el meu hard disk?
  Altre problemet, em vaig descarregar el knoppix 4.0 del següent enllaç: http://www.knoppix-es.org/?q=knoppix-descarga i de conya, quan l’arranco amb el CD, tinc internet, IP a la interfície ethernet i molt bé. El problema està després, quan l’instalo, que per defece ja durant l’arranc del linux, hauria de buscar servidor DHCP a la meva LAN i aconseguir una IP per la meva ethernet i no hu fa. Resulta que ho intento fer jo manualment i em dona error, diu que no pot. Què passa? perquè amb CD funciona i quan està instalat en disk, ja no?
  Bon any nou

  Albert

 6. pof says:

  1) SFTG, mira el caché del primer resultat. Segona pregunta.

  2) si no va per dhcp, posa-li la ip i el gw a mà. Però per lo q dius crec q el problema deu estar en q un cop instal·lat a disk no et reconeix el hardware. Mira quin mòdul utilitza la ethernet quan estas amb liveCD i carregal a mà després desde disk.

 7. […] Fa un any parlàvem de com trencar la encriptació WEP amb aircrack, actualment està disponible aircrack-ng: aircrack next generation, un fork del aircrack original que inclou noves funcionalitats per auditar xarxes sense fils. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>