Reportatge sobre podcasts a Catalunya Cultura

L’altre dia em van fer una entrevista per telèfon que va sortir en antena ahir mateix a l’espai “per saber-ne més” de Catalunya Cultura. El reportatge està fet per David Canto i Josep María Campillo a la part tècnica, i dura poc més de 5 minuts. Surten fragments intercalats amb la meva veu i la d’en Carlos Fenollosa (topopardo), que ha penjat el reportatge en mp3 al seu blog.

El reportatge intenta explicar de manera senzilla que són els podcasts, la temàtica que tracten, com és fan, i quina és la repercusió mediàtica que està tenint aquest fenòmen. També es parla una mica el tema de la música amb llicència creative commons, com la que podeu escoltar de fons durant el reportatge. Si algú l’escolta, que sapigueu que hi ha un error: em dic Pau Oliva i no Pau Vila com diuen a la ràdio 😕

This entry was posted in personal, podcast. Bookmark the permalink.

3 Responses to Reportatge sobre podcasts a Catalunya Cultura

 1. mirpod says:

  Hola Pau
  Si vols escoltar el teu podcast, pots anar aqui :
  http://mirpod.free.fr/article.php?id_article=120
  Si tens mes podcasts en Català, gracies per dirme lo.
  Salud

 2. mirpod says:

  Hola
  No trobo el fitxers potcast i no se pot escoltar amb el Mirpod player.
  Moltes gracies.

 3. Bernat says:

  Hola, si esteu interessats en podcasts en català, només dir-vos que ja està penjat el què crec que és el primer Podcast Video en català a la iTunes Music Store i que et pots descarregar gratuïtament.
  De moment només hi ha el primer episodi d’un programa que fem a molaTV (emisora del Vallès) sobre llibres en català. Pròximament n’hi haurà més.
  Res més que el gaudiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>