Ahir vam arribar a Berlín, ens vam acomodar al hotel (NH berlin mitte) i vam anar al congrés, a comprar les entrades. El lloc és molt centric, a Alexander Platz, a 5 parades de metro (linia vermella) del hotel que està a StadtMitte. Després de provar d’encapsular tràfic IP per saltar-nos el portal captiu que ens impedia connectar a internet desde l’hotel vam descobrir que els de swisscom-eurospot fan servir un hotspot-in-a-box de Colubris que porta un linux dins i segurament un dnscache que evita que tunelitzem el tràfic, així que vam haver de comprar una setmana de connexió a internet per 60 euros, 30 jo i 30 el Sergio i jo li faig NAT per poder sortir els dos a internet pagant una sola connexió. Sol·lucionat el tema de la connexió ja podem trucar a qualsevol lloc utilitzant l’asterisk de casa :)

Avui hem anat a les xarrades que ens han semblat més interessants, un parell sobre buffer overflows pel matí i aquesta nit anirem a veure la de Hendrik Scholz titulada VoIPhreaking: How to make free phone calls and influence people i la de Hacking OpenWRT de Felix Fietkau que prometen ser força interessants.

Aquesta tarde hem comprat un parell de telèfons DECT/GAP i els hem registrat al sistema de EventPhone.de que dona cobertura a tot el recinte del 22C3, aixi podem trucar-nos internament sense gastar un duro. Hi ha més informació al Phone Operation Center. Les extensions estàn disponibles a través de SIP desde internet, aixi q si algú em vol trucar i estic a CCC podeu fer-ho a sip:[email protected] :) El telèfon que m’he comprat és un Audioline STUDIO 60, per 50 euros. També he registrat la extensió 2523 per linkar-la a l’asterisk de casa a través de IAX, i aixi poder trucar a l’exterior a través del DECT. De la propia organització també han montat un sistema per fer trucades a l’exterior, trucant al 77 + country code + num. però encara no l’he provat i no sé si funcionarà.

També m’he enterat de que el dia 29 per la nit després de la xarrada de Seth Hardy titulada Breaking Down the Web of Trust es farà una key signing party on intentaré conseguir el màxim nombre de punts de CACert, ara en tinc 35 que em va donar el brainstorm, el meu objectiu és aconseguir-ne 100 (màxim a través de WoT) per poder ser assurer, i si es possible un cop arribi als 100 donar punts a més gent per obtenir 2 punts per cada assurance i arribar als 150.

Per als curiosos, la gent va penjant fotos a flickr amb el tag 22c3 ;)