Linux a la HTC Universal

Els que tingueu una HTC Universal esteu de sort, ja que han aconseguit bootar Linux i es pot utilitzar Familiar amb GPE i OPIE igual que amb la BlueAngel.

Tot el procés, preguntes, respostes, etc… es pot seguir en aquest thread del forum de XDA-Developers, algunes fotos i els missatges del kernel al arrancar es troben en aquesta pàgina i en aquesta altra pàgina podeu veure informació tècnica sobre el hardware. També hi ha una pàgina dedicada a la Universal al wiki de handhelds.org i un post amb més informació a LinuxDevices.

Per obtenir suport live podeu entrar al #htc-blueangel de la xarxa d’IRC irc.freenode.net, cr2 és el desenvolupador principal encarregat del kernel i drivers per a la Universal.

This entry was posted in gadgets, HTC, linux. Bookmark the permalink.

2 Responses to Linux a la HTC Universal

  1. asph says:

    quina canya! jo tenia una pda hp fa temps que li havia posat linux també (familiar), i funcionava de conya! despres vaig tenir una dell axim a la que ja no hi vaig poguer posar linux, i finalment ara vaig amb un htc tornado (qtek 8310).

    mai havia tingut smartphone, no deixar de ser divertit per trastejar (overclocking, canvi de roms, software, etc), pero la funcionalitat deixa molt que dessitjar (no ens enganyem, es un mobil!). A més dubto molt que hi pugui posar linux jejeje.

  2. tripledes says:

    Hey! ahir abans d’anar a dormir aconseguia arrencar Linux a la meva Universal, sembla una mica precari (fins i tot més que a la BlueAngel), pel poc que vaig probar l’stylus no punteja bé i pots passar-te hores fent la calibració fins que t’aborreixes i optes per fer un soft-reset.

    Espero aquesta setmana poder fer-vos una mica de demo :)) y donar-te unes pictures perque les publiquis, ja que el meu nou ISP sembla que no em vol donar connexió…J****** 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>