començo nou blog

Cada quatre dies faig canvis a la web, a veure si per fi em decideixo i deixo això mes o menys estable… auvi començo el blog desde cero, i en català… per qué? donçs per que els altres intents que havía fet de començar un blog sempre els havía fet amb anglés, i al final em cansava d’escriure.
Ultimament he passat uns dies comparant uns quants CMS, al final m’he decidit per WordPress, que sembla que s’adapta bastant als meus requeriments i es fàcil de modificar per afegir-li les funcionalitats que a mi m’agraden. Una de les coses que més m’ha agradat es que permet postejar via email, encara no ho he provat però espero que funcioni be per que em sembla que serà la meva forma de fer posts mes habitual, ja que sempre que trovo coses interessants me les envio per e-mail a mi mateix, aixi que ara les enviaré al blog i es publicaran directament.

This entry was posted in personal, pofHQ, Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to començo nou blog

 1. pof says:

  comentari de prova

 2. sergi says:

  Ché! mussol! molt bé això que t’hagis passat al català!
  Però trobe que le falte una mica aquell accent que hi poseu el de per alla baix!…suposo que “subtilment” ja deixaràs alguna pista del teu tipus de “català”…
  Està xula la web, com no, el “Fortune” estava molt bé també, podries posar-lo a sota el weather o meta… vos mateix…
  Vinga, arreveure!

 3. Pedro says:

  Molt bé chato! Fa bona cara el nou sistema de posts aixi que res, segueix endavant. Les noticies que postejes les trobo més interessants que abans… jo al meu blog tambe cono histories personalas i se’ls llegeix la familia i prou jeje pero be… es de lo que se tracta en el meu cas :)

  una aferrada!

 4. Oriol says:

  Cheeeeeeee, que no sabia que t’havies montat un BLOG altre cop!!! FELICITATS!!! Me’n alegro molt que ja tornis a estar a la blogosfera 😉

  Apa nano, estem en contacte…

 5. r0sk says:

  (re)Bienvenido a la blogsfera. Ya tengo otro link que añadir a mis favoritos. Hace tiempo ya que no “parlo” contigo. Un saludo.

 6. […] ednesday 15 June 2005

  Demà fara exactament un any que vaig escriure el primer post des-de que vaig instal·lar el WordPress. Per celebrar-ho he decidit fer un canvi r […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>