Una altra joia: Motorola MPx Pocket PC Phone


Sembla que per fi ha arribat el boom dels smartphones, aquest està equipat amb GSM/GPRS, irda, Wi-Fi i Bluetooth, porta un teclat QWERTY i permet obrir la pantalla de 240×320 pixels i 16-bits de color en vertical i horitzontal (apaisada), semblant al que fan els TabletPC. També porta una càmara digital integrada de 1,2 megapixels amb flash i un slot SD/MMC.

A través d’aquesta web podem veure fins i tot un vídeo gravat al 3GSM World Congress el passat mes de febrer.

Pel que sembla aquest telèfon sortirà al mercat a partir de setembre, encara que ja l’estàn venent per 1800 dolars canadencs (1100 euros aprox.) , extraoficialment i sense capsa.

També es pot llegir l’anunci oficial de Motorola, dos articles de Brighthand amb les primeres impressions i un petit review i aquest artícle de Mobile Gadget News on es comenten una mica més a fons les característiques técniques de l’aparell.

Com de costum, el telèfon porta un sistema operatiu de redmond, però sembla que es el que ens hem de tragar per ara, al menys fins que no li posin wi-fi al Treo 610 que es la pròxima promesa de PalmOne.

This entry was posted in gadgets, wireless. Bookmark the permalink.

3 Responses to Una altra joia: Motorola MPx Pocket PC Phone

 1. […] ntres de cadascun a forma de resum: Motorola MPx Aquest model, que ja vaig comentar en un altre post, probablement estarà disponible a partir de Febrer del 2005. Com a sistema operatiu utilitza […]

 2. Oriol says:

  That’s the problem, que jo tb tinc el S45… molt mobils de feina guays, però no són meus i no sé mai en quin mòbil hauré d’anar demà. O sigui, que no esl puc treure el suc.

 3. marins says:

  Estou em busca deste modelo,no Brazil ainda não tem.

  Abraços.

  Marins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>