Utilitats de portage no incloses en portage i altres curiositats

Avui he trobat a través de GWN un enllaç a un article dels fòrums de gentoo on hi ha recopilades 37 utilitats per al sistema de paquets de gentoo, moltes de les quals no han estat introduïdes al portage oficial, però que ens poden ajudar a fer més fàcil la administració d’aquest sistema.

També m’ha semblat interessant aquest thread de gentoo-user on es parla sobre l’ús correcte del flag ~x86, jo personalment considero que depèn molt de cada situació, però no està mal llegir-lo per tenir una idea de com l’utilitza cadascun dels que participen al thread.

Finalment, afegir que hi ha un parell d’articles molt bons en castellà sobre com s’ha d’utilitzar portage correctament: Usando portage correctamente i Cómo usar Portage correctamente; el primer enllaç de vegades no funciona, però per sort l’Oriol en va fer un mirror en pdf i el segon és una traducció de how to use portage correctly.

This entry was posted in linux. Bookmark the permalink.

One Response to Utilitats de portage no incloses en portage i altres curiositats

  1. […] e les dependències. I ara, a petició de Esteve i Enric, us explicaré les reglas de oro de com utilitzar portage correctament. L’objectiu de treballar d’aquesta manera és poder teni […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>