Avui he trobat a través de GWN un enllaç a un article dels fòrums de gentoo on hi ha recopilades 37 utilitats per al sistema de paquets de gentoo, moltes de les quals no han estat introduïdes al portage oficial, però que ens poden ajudar a fer més fàcil la administració d’aquest sistema.

També m’ha semblat interessant aquest thread de gentoo-user on es parla sobre l’ús correcte del flag ~x86, jo personalment considero que depèn molt de cada situació, però no està mal llegir-lo per tenir una idea de com l’utilitza cadascun dels que participen al thread.

Finalment, afegir que hi ha un parell d’articles molt bons en castellà sobre com s’ha d’utilitzar portage correctament: Usando portage correctamente i Cómo usar Portage correctamente; el primer enllaç de vegades no funciona, però per sort l’Oriol en va fer un mirror en pdf i el segon és una traducció de how to use portage correctly.