La versió 0.2.4 de hostap es considera estable desde el dia 17 de Juliol, però encara no està inclosa al portage tot i que Peter Johanson ha començat a fer els ebuilds, esperem que no trigui molt perque aquesta versió de hostap és la única que te soport per a WPA.

Tampoc no hem tingut mai branca WPA de madwifi, per sort com he comentat en el post anterior desde el 5 d’Agost la branca WPA s’ha unit amb el HEAD, aixi que per als impacients aquí teniu el meu ebuild amb un snapshot de CVS d’avui (08 d’Agost) que funciona amb WPA.

Tampoc tenim wpa_supplicant, encara que Torbjörn Svensson s’ha currat un ebuild que funciona bé, però que no té soport per madwifi, i jo l’he modificat per a que funcioni també amb madwifi.

A veure quan triguen tots aquests canvis en arribar al portage oficial i per fí els usuaris de Gentoo podem gaudir de soport de WPA a la nostra distribució sense massa complicacions.