M'he comprat un GPS

El dilluns va venir Lucas a Barcelona a visitarme, i va estar fins a dimecres a la nit que vam baixar tots dos cap a Vinaròs, aixi que ara estic aquí. Amb Lucas vam anar a comprar-nos un GPS cadascú, ens hem comprat un haicom hi-202e i de moment puc dir que funciona amb Linux a la perfecció. M’he passat els últims dos dies ensegat com un crio, configurant el gpsdrive i el kismet per a que m’anés marcant els punts d’accés al mapa, de moment estic bastant content amb el resultat, però encara li falten algunes cosetes per millorar… ara me’n vaig a sopar, i ja continuaré informant sobre les virtuds del nou GPS 😉

This entry was posted in linux, wireless. Bookmark the permalink.

2 Responses to M'he comprat un GPS

  1. brainstorm says:

    Juas, ets la pera nano… si no és molt preguntar, quant t’ha costat l’invent ? Ah, i una altra cosa… no surt el meu AP, snif :_( (Rocafort/Av Roma)

  2. pof says:

    M’ha costat 113 euros, iva inclòs i l’he comprat a cablematic.
    Respecte a lo del teu AP… ja passaré mes prop i enfocaré, la captura de la foto està feta només amb la miniPCI interna del portàtil, ja veuràs si surto amb la senao de 200mW i la yagi de 12dB 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>