Vinarosencs a barna

El cap de setmana passat van venir uns quants amics de Vinaròs a Barcelona, amb l’excusa de veure el concert de Melendi que feien al Port Vell en motiu de les festes de la Mercé. Al final, entre gent de Vinaròs i de Barcelona ens vam juntar 16 persones, i vam sopar una “llesca” al Tasca i Vins a la zona de Sagrera, i després vam sortir de festa per aquí, a un lloc que no nombraré per no fer-li publicitat 😛

Durant el sopar vaig conèixer a Diego, l’autor de mini-d –un dels blogs més llegits de la blogsfera hispana– i una de les coses que més em va sobtar d’ell va ser la seva facilitat de paràula amb el català, tenint en conte que és Argentí i que només fa 3 anys que viu a Barcelona.

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>