SkypeOut

Avui he decidit provar el servei SkypeOut i he comprat 10? en trucades, que m’han costat 11,50? si contem el 15% de IVA. Ara tinc 180 dies (fins al 1 d’Abril del 2005) per a gastar aquests 10? o recarregar, sino perdo el crèdit que em queda. El procés de compra és bastant senzill, una pàgina SSL on podem comprar 10, 25 ó 50? de crèdit, o recarregar (top-up) si ens hem quedat sense crèdit. Paguem en VISA i en qüestió de minuts ja podem fer la primera trucada.

skypeout

Les tarifes surten bastant econòmiques si truquem a l’estranger o a telèfons fixes espanyols, com es pot veure en la meva llista de trucades he parlat 3 minuts amb un mòbil americà per 0.051? (cinc cèntims!) i el mateix temps amb un fix espanyol pel mateix preu. En canvi, les trucades a mòbils d’aquí surten molt més cares: 0,234?/min. He fet una prova trucant-me al meu pròpi mòbil i penjant, i no m’han tarificat res, o sigui que si no et despengen, no pagues. Aquesta prova la he fet per veure que sortia al Caller ID, i per als curiosos, surt “número oculto” :)

Cal tenir en compte que tots els minuts es tarifiquen sencers, es a dir, que pagues 3 minuts tant si parles 2 minuts i 1 segon com si parles 2 minuts i 59 segons… d’això me’n he adonat quan he fet la segona trucada… el que està bé és que no es paga establiment de trucada. Tant la compra com les trucades les he fet desde Linux, aixi que els frikis com jo podeu estar tranquils, el servei funciona perfectament des-de la última versió de Skype per a Linux.

La qualitat és bastant bona, la veritat es que no s’arriba a diferenciar si la trucada la estas fent amb SkypeOut o entre dos Skype’s, ara només em falta comprar-me el telèfon amb wi-fi integrat per provar la versió de PocketPC 😀

This entry was posted in personal, voip. Bookmark the permalink.

5 Responses to SkypeOut

 1. […] ps mort per trucar a la Laia al mòbil, a Boston (USA) través de Skype per VoIP, utilitzant SkypeOut a 1,7 cèntims d’euro el minut. Quan surto de la feina vaig de compres i deixo funcionan […]

 2. […] actualment basat amb la venda de minuts cap al POTS a través del servei SkypeOut, del que ja vam parlar fa un temps. Skype té pensat ampliar el seu model de negoci amb altres serveis de valor […]

 3. plat says:

  0.051? (mig cèntim!) ???
  no son 5 cèntims?

 4. pof says:

  Ups! aquestes matemàtiques 😉

  Ara ho he recontat… amb els 11,50? que he pagat, a 0.017? el minut puc parlar 9,8 hores!

  Gràcies per la correció, ja he arreglat l’error en el post 😛

 5. pof says:

  Interessants les posibilitats que brinda CuPhone per connectar un telèfon convencional amb skype i viceversa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>