Ja tinc la i-mate pda2k

Avui per fi ha arribat el meu PocketPC Phone, un i-mate PDA2k que feia temps que intentava aconseguir, de moment encara no he pogut provar massa coses… però ja aniré informant. El que puc dir és que no he tingut problemes per connectar-lo a la xarxa wifi de casa amb WPA-PSK i que el skype funciona de maravella, també he provat de configurar el correu pero de moment tinc dos problemes que no he aconseguit sol·lucionar:

1) connecto per imap-ssl i veig la llista de carpetes, però només puc veure els missatges que hi ha a la INBOX, les altres carpetes apareixen buides.
2) No puc autenticarme amb CRAM-MD5 al servidor SMTP, té la opció de autenticar-se al smtp, pero encara no he descobert quin tipus d’autenticació utilitza.

Això és tot de moment, ara vaig a trastejar-la i ja informaré de les novetats amb més detall en un proper review :)

update: ja he aconseguit veure el contingut de les carpetes, desde tools –> manage folders et pots subscriure a les carpetes IMAP que vols. Encara m’estic barallant amb la autenticació SMTP, em sembla q no suporta CRAM-MD5 :(

This entry was posted in gadgets, HTC, personal, wireless. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ja tinc la i-mate pda2k

  1. […] Per cert, les fotos les he fet amb la pda2k, si feu click a sobre veureu la modesta qualitat de la camara a 640×480 […]

  2. […] aig rebre la PDA2k, ara ja puc explicar com aquest gadget ha canviat la meva vida, aquí va l’article que vaig prometre. Contingut del paquet Al obrir la caixa trobem la preciosa PDA2k, és […]

  3. Jaume Bassa says:

    tinc un problema amb el meu i-mate i no ser on dirigir-me perquè me’l resolguin. me’l varen regalar, de forma que no puc anar al venedor. algú em pot dir una adreça on veure com em poden resoldre aquest problema?

  4. pof says:

    http://www.clubimate.com és el lloc de suport oficial de i-mate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>