pofHQ podcast #2 (podcast en català)

Avui he gravat un altre podcast on comento tots els posts que he anat guardant als meus feeds de bloglines, on teniu els enllaços de tot el que dic per si voleu aprofundir més en algún tema.

Aquesta vegada l’he fet una mica més profesional 😉 i he inclòs una melodia amb llicència creative commons de One Windged Angel titulada Super Mario Land (Sephiroth Remix).

El podcast el podeu descarregar manualment desde aquí: pofHQ podcast #2 (24 minuts, 2,9Mb) o amb el vostre software de podcasting preferit suscrivint-vos al feed de podcasts.

This entry was posted in podcast, pofHQ. Bookmark the permalink.

7 Responses to pofHQ podcast #2 (podcast en català)

 1. mini-d says:

  Molan els podcasts! 😀

 2. Mariachy says:

  Mooooola! Merci! Per cert, gràcies a tu he aprés q és un podcast! :)

 3. Oriol says:

  Què friki t’ha quedat lo de la melodia tio 😉 però ta molt guay, ah! m’he ruburitzat quan parlaves d’un post meu… hi hi hi!
  Apa nano, endavant que això mola… a veure si et vindran a buscar de Catalunya Radio per fer un programa de news al final.

 4. Topopardo says:

  Bones! T’escric per a felicitar-te pel podcast. T’ho deixo com a comentari aquí perquè el post del podcast #2 queda una mica llunyà i he pensat que potser no te n’adonaries.

  Vaig arribar aquí a partir d’un link de minid i t’he de dir que les notícies que comentes em semblen molt, molt interessants, i t’animo a seguir amb aquest nivell!

  Això sí, t’haig de dir també que hauries de posar una mica més d’èmfasi quan parles, crec que sembla que estiguis parlant “cansat”. Potser podries intercal·lar una mica de música per a descansar entre notícies.

  De totes maneres, el segon podcast està molt millor que el primer, continua així!

 5. pof says:

  Gracies pels comments topopardo :)
  Ultimament he estat molt liat i se m’ha anat acomulant la feina, però continuaré fent podcasts i intentaré posar-hi una mica mes de “ganes” quan parle… jeje 😛

 6. albir says:

  Just avui escolto per primera un podcast, el tercer que has fet, ara vaig corrent a baixar els dos primers.
  M’ha sorpres molt gratament, i a sobre en catala!!!! :0

  Endavant les atxes!!

 7. reduce-baldness

  :: pof HeadQuarters ::…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>