Primer podcast en català

L’altre dia vaig gravar el meu primer podcast amb la pda2k… ha quedat una mica cutrillo, però al final m’he decidit a penjar-lo. Em sembla que és el primer podcast que es publica en català, al menys jo no n’he trobat cap altre… si algú en sap algun que es publiqués abans que m’ho digui :)

Ara que tinc el wordpress-1.3 que té suport de enclosures, els que utilitzeu ipodder, o blogenc, o algún software similar, l’hauríeu de poder baixar directament del feed rss de podcasts de pofHQ per transferir-lo a la vostra ipod o al reproductor de mp3 que utilitzeu.

Per als que no utilitzeu cap software especial per a podcasts, teniu el link aquí (11 minuts, 1.4Mb).

This entry was posted in podcast, pofHQ. Bookmark the permalink.

3 Responses to Primer podcast en català

 1. Oriol says:

  Molt bé nano, avui he escoltat el teu podcasting, llàstima que la majoria de notícies les havia llegit, però esta molt bé.

 2. Ivo Sandoval says:

  Ha estat molt bé, m’ha agradat molt, espero que ho continuis fent.

 3. Anonymous says:

  una sorprendente evolución del weblog

  podcast. seguro que alguno ya lo ha oído antes, pero es increíble como avanza esto. se ve que hace ya un rato largo que existe en EEUU y que hay casi ninguno en castellano(imaginaros el tamaño de la blogosfera hispana:| ) y alguno que otro se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>