Demà comença la primera etapa del Barcelona - Dakar, jo no ho sabía... de fet no sabía ni que haguessin canviat París per Barcelona ---com podeu comprovar no soc molt aficionat a aquestes coses--- , però avui a la feina m'ho han comentat... i quina sorpresa he tingut quan he sortit de la feina i m'he trobat els cotxes (i camions!) del rally pujant per les rambles! Així que he aprofitat per fer-los alguna foto amb el mòbil mentre estaven parats al semàfor. Demà els pilots aniran [a Castelldefels](http://www.castelldefels.com/dakar/home.html), i després tornaran a Barcelona per passar la nit de cap d'any. És curiós veure les innovacions tecnològiques que es presenten aquest any: - GPS precintat amb mesurador de velocitat als poblats (tolerancia "cero") - Xips localitzadors als vehicles - Sistema "Sentinel" (radar 200 ms) - Balisa SOS als vehicles Podeu veure les [fotos que he fet](/photos/file/albums/moblog/2004/Dec/200412301856_00158.jpg&page=3) al [moblog](/photos/).