A que no sabeu que passa si poseu “toallitas charmin” al google i premeu el botó de I’m feeling lucky?

Feu la prova….

Donçs resulta que fa un temps vaig veure el spot publicitari per la tele i vaig demanar una mostra gratuïta, quan van arribar vaig fer una foto i la vaig posar al moblog, i ara, si busques “toallitas charmin” surto jo el primer… me’n he adonat mirant les estadístiques:

· El mes de novembre vaig tenir 139 visites provinents de la busqueda de la paraula “charmin” a google, i 64 visites provinents de la búsqueda “toallitas charmin”, 5 visitants que buscaven “charmin muestras” y 2 que buscaven “charmin toallitas”.

· El mes de desembre vaig tenir 35 visites que provenien de la paraula “charmin” y 17 visites provinents de la búsqueda “toallitas charmin”.

Possiblement aquest descens al desembre sigui degut a que charmin ja no fa l’anunci per la televisió.

El més curiós del cas és que hi ha dos nou comentaris de gent que em solicita les toallitas, com si jo fos charmin… i mira que el primer comentari meu te un enllàç a la pàgina oficial… ho sento però s’ha de ser garrulo :P