Més fotos del BenQ P50

BenQ P50Fa un temps us vaig parlar molt be del BenQ P50 en aquesta comparativa. Llàstima que el preu que s’havia anunciat inicialment (al voltant de 400?) va acabar doblant-se, suposo que per pressions d’altres fabricants i/o operadores, ja que sinó hagués trencat el mercat. De tota manera encara no està clar del tot quin preu tindrà finalment quan surti a la venda (esperem que ben aviat), el que si que podem veure son unes quantes fotos a ePrice i a BostonPocketPC (fetes durant el CES a USA), la meva preferida és aquesta on surt la i-mate PDA2k al costat del BenQ P50.

Tinc ganes de tenir un P50 a les meves mans per a poder-lo comparar amb la PDA2k, com a usuari d’aquest últim, una de les coses que més trobo a faltar de quan tenia un mòbil “normal” és la facilitat per utilitzar el dispositiu amb una sola mà, amb un PocketPC Phone això és pràcticament impossible; pel reduït tamany del P50 diria que deu ser usable amb una mà, em moro de ganes de provar-ho!

This entry was posted in gadgets, HTC. Bookmark the permalink.

2 Responses to Més fotos del BenQ P50

  1. special_k says:

    no tens mal gust no… 😉 però si ha doblat el preu inicial tal com dius… no sé, amb 800? es poden fer moltes coses eh!

  2. pof says:

    Si, la veritat es que encara estan una mica massa cars aquets cacharros i els hi falta una mica per a ser usables del tot, el problema mes greu que tenen es el sistema operatiu (W2003SE Phone edition) que es massa inestable, i també al integrar tantes coses fan de tot pero no ho fan be, per exemple les cámares son de molt pocs megapixels encara, però la tecnología te això… si vols ser un early adopter has de pagar un preu :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>