BenQ P50Fa un temps us vaig parlar molt be del BenQ P50 en aquesta comparativa. Llàstima que el preu que s’havia anunciat inicialment (al voltant de 400?) va acabar doblant-se, suposo que per pressions d’altres fabricants i/o operadores, ja que sinó hagués trencat el mercat. De tota manera encara no està clar del tot quin preu tindrà finalment quan surti a la venda (esperem que ben aviat), el que si que podem veure son unes quantes fotos a ePrice i a BostonPocketPC (fetes durant el CES a USA), la meva preferida és aquesta on surt la i-mate PDA2k al costat del BenQ P50.

Tinc ganes de tenir un P50 a les meves mans per a poder-lo comparar amb la PDA2k, com a usuari d’aquest últim, una de les coses que més trobo a faltar de quan tenia un mòbil “normal” és la facilitat per utilitzar el dispositiu amb una sola mà, amb un PocketPC Phone això és pràcticament impossible; pel reduït tamany del P50 diria que deu ser usable amb una mà, em moro de ganes de provar-ho!