Article de podcasting a 'El Navegante'

Avui El Navegante —la edició digital del diari El mundo— publica un article molt complert que parla sobre el Podcasting titulat RSS colgado de la oreja, on es nombren els agregadors de feeds més utilitzats per a descarregar podcasts i sincronitzar-los amb diferents reproductors d’àudio, no només amb Windows sinó que també menciona les possibilitats que tenim els usuaris de sistemes operatius de veritat com Linux o MacOS. El més curiós de l’article està al final, on parla dels que fem podcasting a la blogsfera hispana, citant a Comunicando, minid i… sorpresa! els meu humils podcasts en català…. fins ara he rebut 122 visites que venen de el navegante, així que hauré de fer un nou podcast ben aviat per tenir-vos a tots contents :) que ja tinc fins i tot peticions per gravar més podcasts, però haureu d’esperar una mica per que ahir vaig tornar d’esquiar i estic completament afònic :(

This entry was posted in podcast, pofHQ. Bookmark the permalink.

4 Responses to Article de podcasting a 'El Navegante'

 1. ZaCh says:

  Al final m’animaré y tot a fer algun podcast! xD

 2. special_k says:

  “les possibilitats que tenim els usuaris de sistemes operatius de veritat” xDDD

 3. pof says:

  ZaCh: t’ho recomano, és molt divertit… i aixi tindrem més varietat per escoltar :)

  special_k: clar, windows és de mentira 😉

 4. Trannereand says:

  good site. it was very interestingly to wande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>