Ahir vaig anar al Technet security day que organitzava Micro$oft a Barcelona… si, desde que tinc una PDA en windows ja no sóc el que era… jeje :P

Pau Moco$oft

El cas es que vaig inscriure’m fa un temps perqué es tractaven temes de seguretat en wireless, i volia veure la visió que té Micro$oft, per allò de know the enemy, i ha segut molt curiós, perquè una setmana abans del event vaig rebre un mail de José Parada, el IT Pro Evangelist de Microsoft que em demanava permís per a utilitzar la meva documentació sobre (In)Seguretat en xarxes 802.11 que vaig preparar fa més de dos anys en un seminari sobre wireless. Vaig contestar-li dient que no hi havía cap problema en que utilitzes la meva documentació i per curiositat vaig preguntar-li si l’event on havia de fer la presentació era el security day al que jo estava inscrit, i va resultar ser així. Casualitats de la vida :D

José Parada Moco$oft

Vam quedar un dia abans per coneixer-nos i em va ensenyar la presentació que havia de fer. Li vaig passar alguna altra diapositiva més sobre vulnerabilitats en WPA-PSK per a que completés la presentació, ja que tot el material que m’havia agafat estava bastant atrassat. Al final la presentació la van fer entre ell i Chema Alonso, que també ens va deleitar amb uns videos del Cálico Electrónico (enllaç recomanat per als que encara no el conegueu!).

Cálico Electrónico Micro$oft

Les xarrades del security day van ser en general bastant divertides, ens van posar també el vídeo del castor:

Vídeo del casto Moco$oft

però realment era una excusa per a que la gent no s’adormís…

Gent sobant Moco$oft

Al final de la xarrada, fins i tot em van fer un regal…. pffffff! :P