Ja tinc SkypeIn

Ja tinc SkypeIn i per donar-me d’alta de regal m’he emportat una subscripció gratuïta a Skype Voicemail. Encara no he provat el servei, però si em voleu trucar o deixar-me un missatge al contestador el meu número és +1 (347) 983-0235 i és un número d’estats units que pertany a New York.

This entry was posted in personal, voip. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ja tinc SkypeIn

  1. Gil says:

    El problema es que si des d’aqui et truquen a l’skype-in es poden arruinar xDD

  2. pof says:

    Si, pero des-de USA em poden trucar gratis, o amb tarifes molt econòmiques :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>