seamful game
Si algún dia veieu a gent friki com aquest corrent amunt i avall per un parc com aquests amb una PDA equipada amb WiFi + GPS no us penseu que s’han tornat bojos, es que estan jugant a Seamful, un joc on per equips s’han de capturar monedes (fictícies) per les zones on no hi ha cobertura, sense trepitjar ninguna mina (també ficticia! només ens inhabilita la pda durant un perióde de temps) i anar a les zones amb cobertura per a enviar les monedes al servidor.

L’equip que aconsegueix més monedes guanya, però s’ha d’anar amb compte, per que els jugadors de l’altre equip ens les poden robar si estan situats dintre de la zona wifi a menys de 10 metres de nosaltres!

El joc també permet que els jugadors s’enviïn missatges al instant utilitzant el reconeixement d’escriptura de la PDA… amb jocs com aquest, qui vol una Nintendo DS? ;)