Quan vaig començar el blog vaig definir una serie de categories al wordpress que podeu veure al menú de l’esquerra: gadgets, linux, personal, security, wireless… aquestes són les coses que m’interessen, sobre les quals m’agrada llegir i parlar-ne aquí per això les vaig afegir des-de un principi. A mida que he anat fent posts les coses que no tenien cabuda dins d’aquestes categories les he anat posant a la categoria “no-category” que vaig crear per a tal efecte.

Avui revisant els posts antics me’n he adonat que hi ha un parell de temes bastant recurrents en els posts que he fet fins ara, aquests són la veu sobre IP (VoIP) i la I-mate PDA2k (aka “HTC Blueangel”), així que he creat dues categories noves i he re-classificat una mica els posts antics.

Pròximament espero tenir una mica de temps per migrar a WP 1.5 i posar algun plugin per a organitzar els posts en tags en lloc de en categories, ara que tot el món està començant a utilitzar tags per a classificar-ho tot.