Dual SIM

La setmana passada vaig comprar dos dual sim holders o dispositius per col·locar dos SIMs GSM en mòbils que només tenen espai per a un. Ho vaig comprar perquè tinc dos sims –un movistar i un amena– i estic cansat de tenir que anar obrint la PDA2k per canviar d’un a l’altre.

El primer que em va arribar va ser aquest, però no va haver-hi sort :( El suport per als dos sims és massa gruixut i no es pot col·locar la bateria perquè no hi ha prou lloc per a les dos coses.

Dual SIM

Així que vaig decidir comprar-me aquest, que no em feia tanta gràcia perquè s’han de retallar els SIMs però finalment ha estat el que ha funcionat bé:

Dual SIM

El sistema és senzill, quan encens el mòbil funciones amb el SIM A, si l’apagues i el tornes a encendre s’activa el SIM B.

This entry was posted in gadgets, HTC. Bookmark the permalink.

9 Responses to Dual SIM

 1. Anonymous says:

  Pots donar mes dades de quin model has comprat, i aqui lloc?

 2. pof says:

  Si, els he comprat a eBay i són concretament aquest (1.99 GBP) i aquest (3.99 GBP). En pots trobar a eBay buscant dual sim.

 3. Law says:

  esta guapo l’invent, pero es massa arriesgat, i si talles la part electrònica??

 4. pof says:

  Ve amb una pegatina que la poses damunt del sim i té marcat el lloc per on has de retallar. Jo ho vaig fer amb els dos sims i cap problema :)

 5. Anon says:

  Revendries el què no et serveix? O ja li has trobat utilitat?
  Quan en voldries?

 6. pof says:

  Ho sento, però l’utilitzo per al movil antic que allí si que em cap… de tota manera son molt baratos (al voltant de 6 euros amb despeses d’enviament incloses) i arriben en menys d’una setmana, mira a eBay.

 7. Nasi Nandes says:

  Hola,

  I no has mirat de “clonar” els dos sims original en un tercer sim i poder tenir-ho tot en un únic sim sense bricolatge? diria que hi ha algo per internet per fer això…

  saludetes

 8. pof says:

  Un bon article sobre adaptadors dual-sim.

 9. Jordi says:

  Crec sincerament que aquesta solució no es gaire pràctica, lo interessant seria un mobil que poguessis rebre alhora les trucades d’una targeta o de l’altre indistintament( les trucades de la feina i les teves personals), naturalment diferenciades d’alguna manera a la pantalla. Tothom té avui en dia 2 mobils (el de la feina) i el personal i és una llauna anar amb 2 telefons per tot arreu. Si es pogues fer servir 1 de sol…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>