Presentació d'asterisk a la ESILUX

Ja sé que és una mica tard… però más vale tarde que nunca :)

El dia 14 d’aquest mes vaig anar amb l’Oriol i amb el Toni a la ESILUX, la tercera edició d’unes jornades de software lliure a Múrcia on m’ho vaig passar molt bé, tot i que el viatge va ser una mica accdientat, l’Oriol ho explica al seu blog, així que jo no entraré en més detalls. Simplement dir-vos que vaig fer una presentació sobre Asterisk, i degut a que he rebut uns quants correus demanant-me-la la he penjat aquí. L’oriol va parlar sobre com fer un firewall per a pyme i el Toni sobre wifi i wimax.

L’oriol va penjar fotos aquí i jo he posat que vaig fer del viatge al fotoblog.

This entry was posted in linux, personal, voip. Bookmark the permalink.

4 Responses to Presentació d'asterisk a la ESILUX

 1. BCN-Vinars-Murcia: 3 cotxes, 2 grues i 1 taxi

  Com ja us he dit, aquest dissabte el Toni, Pof i jo donabem unes xerrades a l’ESILUX’05. Doncs b com que el Pof plega a hora punta, divendres amb plena operaci sortida pel pont varem sortir de BCN tot…

 2. ESILUX’05 – Aquest any parlar de: "Firewall para PYMES y acceso por WLAN seguro"

  Com els dos ltims anys, me’n vaig a veure els meus amics de Murcia i a participar a les III jornades de software lliure de Murcia: ESILUX. Aquest any presento una ponncia sobre un exemple de configuraci…

 3. brainstorm says:

  Bones Pof !

  Segons les transparències, la xerrada que vas fer a ESILUX debia ser la bomba, les últimes transpes són boníssimes (bucle IVR per la ex X”DD)… T’importa si uso part de les transpes en una xerrada molt introductòria que faré dilluns ? Of course, sortirás mencionat 😉

 4. pof says:

  Cap problema, me’n alegro de que t’hagi agradat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>