Avui baixem a València en Euromed, anem a celebrar l’aniversari d’una amiga i aprofitarem per organitzar un beers & blogs demà dissabte, si algú està prop i vol venir a passar una estona es pot apuntar als comentaris d’aquest post de mini-d. No cal ser blogger per assistir, simplement tenir ganes de passar-ho bé :)

Estarem a València fins diumenge, així que si no trobo wifi estaré tot el cap de setmana incomunicat :P

Update : Una mica tard, però aquí va el update d’aquest post…

Al final no vam poder asistir al beers & blogs per un petit problema tècnic, però ens ho vam passar molt bé i tenim moltes ganes de tornar-hi. El Diego ha escrit una llista de coses sobre el viatge a València, jo destaco la trobada amb Richard Stallman a l’estació de Sants (vam viatjar en el mateix tren!) i una cosa que el Diego no ha comentat: se’m va pixar un gos a la maleta!! ;)