Demà farà exactament un any que vaig escriure el primer post des-de que vaig instal·lar el WordPress. Per celebrar-ho he decidit fer un canvi radical en el disseny, aprofitant també per actualitzar a la nova versió 1.5 de WordPress que utilitza un sistema de themes diferent.

Buscant a la Wayback Machine he trobat els antics dissenys que he tingut al llarg dels anys en aquesta web:

1) Setembre de 2001 fins Febrer 2004:

pofHQ 31 Oct 2001

Aquest va ser el primer disseny que vaig fer amb taules amb les cantonades redones, el disseny el vaig extreure del tema goofy de drupal, però la web estava feta “a mano” amb php y mysql. Va durar bastant, des d’el 2001 fins al 2004. Durant aquesta època vaig anar escrivint entrades al blog amb anglès, encara que la freqüència de posteig no era tant elevada com la actual. Més que un blog jo ho considerava un diari personal, va estar inspirat per els diary’s de Rick Van Riel –que vaig conèixer a la campus Party del 99– i d’Alan Cox. Durant aquest temps sempre he tingut el hosting “a casa”, al principi amb una tarifa plana de 24h de Wanadoo amb un modem de 56K i posteriorment amb una ADSL de 256k quan encara vivia a Mataró.

2) Febrer de 2004 fins Juny 2004:

pofHQ 18 Mar 2004

Va arribar un punt que em vaig cansar del disseny carregat amb taules i vaig decidir fer una web més lleugera i minimalista, i de pas aprofitar per aprendre una mica de css, aquest disseny va durar ben poc, des de Febrer de 2004 fins a Juny, que va ser quan vaig fer el canvi a WordPress. Durant aquesta època però vaig postejar amb més freqüència que anteriorment, també amb anglès.

3) Juny 2004 fins Juny 2005:

pofHQ 13 Jun 2005

Aquest és el disseny al que estàveu acostumats fins ara, el screenshot està fet fa 2 dies. El site estava muntat sobre WordPress amb el tema Yellow Cab modificat, que ha durat exactament un any, el temps que porto escrivint regularment en català. Durant aquest any he escrit 204 posts, he rebut 504 comentaris i he tingut 151.107 visites provinents 63.950 visitants únics.

Aquests dies estaré provant el nou disseny, minimalista a tope, simple, sense cap cosa extra, només el que jo considero necessari per navegar pel site. Ara encara em falta acabar d’ultimar alguns detalls com l’enllaç per traduir els posts, separar els trackbacks dels comentaris, posar un captcha per evitar spammers, etc, etc, etc… poc a poc ho aniré afegint tot, així que si detecteu algun bug em podeu deixar un comentari per aquí i us ho agrairé :)