Ultimes hores a USA

Ara aquí són les 2 de la matinada, estic escribint aquest post desde Boston amb el PowerBook de la Laia, demà és l’últim dia per USA, ja agafem l’avió i tornem cap a espanya. Quan arribe ja faré una cronica del viatge i penjaré totes les fotos, he anat conectant de tant en tant, però els dies que hem passat als parcs naturals (Yosemite i el Colorado Canyon) no he trovat wifi per enlloc així que no he pogut postejar res… però bueno, no m’ha anat malament el descans del blog… crec que quan torni l’agafaré amb més ganes! 😉

Demà tornaré a connectar desde l’avió, sembla una tontería pero aquestes son les petites coses que fan que m’agradi tant la tecnología :)

This entry was posted in personal, trips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>