Post ràpid per informar de les novetats

Desde que vaig tornar de USA he anat una mica de cul i com haureu vist no he postejat res al blog… aquest és un post ràpid, per dir que encara que no postegi estic aquí, que al Agost començo jornada intensiva a la feina i espero poder dedicar-li més temps al blog, que encara haig de fer el post explicant el viatge de USA i penjar les fotos… que n’hi ha més de 3000!!! i que avui (a les 11 del matí) me’n vaig a Londres de festa amb l’Oriol a veure al Carles i no tornaré fins diumenge (si, ja sé que no és el millor moment per anar a Londres, però que hi farem :P) Ale, ara me’n vaig a dormir, que ja toca… per cert, records a tots els que esteu a la Campus Party, aquest any no us podré venir a visitar, sorry!

This entry was posted in personal, trips. Bookmark the permalink.

3 Responses to Post ràpid per informar de les novetats

  1. Angelus says:

    Disfruta i emportat la bici

  2. Gil says:

    Vinga, a gaudir!!

  3. iolanda says:

    Apa nuiet! Quines vacances aquest estiu eh! Disfruta-les molt. Un petonet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>