Fotos frikis

He fet una recopilació de fotos frikis del viatge a USA que vam fer la Laia i jo aquest estiu, classificades per categories, n’hi ha algunes de mes frikis que altres i alguna pot ferir la sensibilitat de l’espectador… si alguna no es veu bé feu-click a sobre per ampliar-la.

Hotspots

Publicitat

Frikades Curioses

Silicon Valley

This entry was posted in personal, trips. Bookmark the permalink.

One Response to Fotos frikis

  1. Dan says:

    Ostia, quina gràcia m’ha fet la de Objects in mirror are closer than they appear. He pensat, això em sona d’algo, però no hi caic… i quan he vist la foto… Això tb ho posava al retrovisor del meu cotxe als EUA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>