Me'n vaig a Brusel·les

D’aquí unes hores estaré volant cap a Bèlgica, cap de setmana d’escapada amb els amics… m’anirà bé per desconnectar una mica de tot, encara que serà breu: dilluns al matí torno cap a Barna. La veritat es que encara no sé que anirem a veure, ja que no he tingut massa temps de perparar rés abans del viatge, diuen q hi ha un nen q pixa o algo així… 😛

This entry was posted in personal, trips. Bookmark the permalink.

6 Responses to Me'n vaig a Brusel·les

 1. brainstorm says:

  No et perdis la ciutat de Bruixes, crec que és el millor que pots visitar per aquelles terres (almenys a mi és la ciutat que més em va agradar amb diferència). Vagi bé !

 2. anònim says:

  Ei, això m’interessa. Ja diras què tal està allò… algun allotjament econòmic? Estic pensant aprofitar i anar-hi durant el Fodem 2006.

 3. pof says:

  Hauré de tornar per veure brujas, amb un finde només vam fer bruseles i no vam tenir temps per rés mes, pero els vols a bélgica son baratets… per cert, podriem anar per al Fodem 2006, crec q les ponències valen la pena! Respecte al allotjament, jo vaig pillar una promo de NH i em va sortir gratix l’hotel al centre de la city 😛

 4. Anonymous says:

  quin tems fa a BRUSEL.LES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>