Del quart dia tinc que destacar la xarrada Bluetooth Hacking - The State of The Art de Martin Herfurt, Marcel Holtmann i Adam Laurie de Trifinite, molt semblant a la que van fer aquest estiu al WTH! però amb demostracions pràctiques de noves vulnerabilitats i molt divertida i entretinguda, per a mi una de les millors conferències del 22C3. Hem vist vulnerabilitats a tot tipus de dispositius bluetooth, la segona versió del bloover que encara no està released, una distribució de linux que anomenen Bloonix, basada amb Ubuntu que porta implementats tots els atacks bluetooth que han trovat fins ara i que publicarán pròximament, en fí… moltes novetats i una xarrada molt amena i divertida. Seguidament la gent de Phenoelit han fet una xarrada sobre BlackBerry titulada Blackberry: call to arms, some provided que mostrava les vulnerabilitats que han trovat en aquests dispositius i sobre tot vulnerabilitats a nivell d’implementació de la plataforma i els servidors. També ha estat bastant divertida.

Aquesta tarde també m’he comprat una joguina nova, un Soekris Net4801, el hardware ideal per montar un linux embeded per fer qualsevol cosa… 210 euros placa + capsa + font d’alimentació al stand de OpenBSD.

Després de les xarrades hem anat tot el grup de Catalans (i un parell d’alemans) a sopar a un restaurant Grec i després el Jordi ens ha portat a un local *increible* que es diu C-Base, una mena de bar/pub decorat amb hardware de tot tipus on la gent seia amb els portatils i prenia una cervesa amb els colegues mentre sonava música amb bases electròniques amb projectors i pantalles repartides per tot el local on es veia el programa que feien servir els dj’s i videojockeys per crear aquell ambient tant geek :) El local fins i tot té una entrada a la Wikipedia en alemán.

Ja s’ha acabat el 22C3, valoració general bastant positiva així que intentarem repetir l’any que bé. Ara falta preparar-nos per passar el cap d’any a Berlín!