taurus golfAvui m’he comprat una aspiradora compacta, concretament una Taurus Golf 1700E. És bastant senzilleta, de les típiques amb bossa per a recollir la pols i un filtre d’aire de protecció per partícules HEPA que s’ha de substituir quan la bossa de la pols s’hagi canviat cinc vegades. M’agrada per que té una funció bufar, tal com diu al manual en català, que el que fà és expulsar aire en lloc de xuclar… això és molt útil per netejar l’ordinador per dins, ja que sempre s’acomula gran quantitat de pols. L’aspiradora té uns quants accessoris, cadascún per a una superficie diferent: raspall integrat, sabata terres delicats, tubs d’extensió i capçal amb raspall retràctil.

Avui l’he estrenat i he aspirat l’habitació, els cables, els pc’s, teclats… tot ha quedat molt net, i casi casi que se’m xucla un pinguí de peluche que tinc per aquí… això és una senyal, l’aspiradora té vida pròpia i em demana tenir Linux Inside ;)