Nou gadget: Taurus Golf 1700E

taurus golfAvui m’he comprat una aspiradora compacta, concretament una Taurus Golf 1700E. És bastant senzilleta, de les típiques amb bossa per a recollir la pols i un filtre d’aire de protecció per partícules HEPA que s’ha de substituir quan la bossa de la pols s’hagi canviat cinc vegades. M’agrada per que té una funció bufar, tal com diu al manual en català, que el que fà és expulsar aire en lloc de xuclar… això és molt útil per netejar l’ordinador per dins, ja que sempre s’acomula gran quantitat de pols. L’aspiradora té uns quants accessoris, cadascún per a una superficie diferent: raspall integrat, sabata terres delicats, tubs d’extensió i capçal amb raspall retràctil.

Avui l’he estrenat i he aspirat l’habitació, els cables, els pc’s, teclats… tot ha quedat molt net, i casi casi que se’m xucla un pinguí de peluche que tinc per aquí… això és una senyal, l’aspiradora té vida pròpia i em demana tenir Linux Inside 😉

This entry was posted in gadgets, personal. Bookmark the permalink.

9 Responses to Nou gadget: Taurus Golf 1700E

 1. Anna says:

  Jajajaja linux inside jajajaja pufff

 2. iolanda says:

  Bueno, ja sabem que regalarte pel teu aniversari: una bata de guatiné amb unes pantufles a “conjunt”. Ja et veig d’aquí 4 dies, rebent-nos a casa teva, amb la bata, els rulos i la super aspiradora en mano … ja,ja,ja …
  No facis bestieses amb l’aspiradora, que a vegades se sent cada cosa … hi ha qui … bueno … és igual, el que fa la desesperació i aquestes coses.

 3. raver says:

  Pitjor seria trobar-te’l amb una perruca, un bigoti postís, top i faldilla ajustats; tot cantant “I want to break free”. Maruja’s power!

 4. MiKi says:

  Pau, lo tag de “vacuum cleaner” no sona una mica chungo? et tens que ficar un traje presuritzat com els astronautes per netejar l’habitacio? XDDD ara es un luxe eh jejejeje. En fi, no bufes molt al server avore si els discos del RAID es resentiran XDD

  PD: L’habitació esta aspirada, la tinc que vore eh jajajaj serà casi com vore la meua ordenada ;PPP

 5. pof says:

  che ia veig q lo de l’aspiradora ha causat furor 😛

  Això de la bata de guatiné és màssa técnic per mi… he tingut q recurrir a google 😛

  La veritat es q parlant d’aspiradores em sento com el tio q surt als anuncis estos q fan a antena 3 a les quatre del matí i que dura mitja hora cada anunci, i quan s’acaba el tornen a repetir… per cert, el millor és el “experto informàtico” que anuncia els HP Pavilion, pero crec q també fan algún anunci d’aspiradores, no?

  Miki: els tags sempre els poso en anglés, i aspiradora es diu “vacuum cleaner”. Quan vulgues passa i voràs q limpio q esta tot, com una patena 😀

 6. MiKi says:

  Home lo de vacuum cleaner u sabia, pero m’ha fet gracai xD un netejador “al vacio” es un nom curios per a una aspiradora. Ara que comentes lo de l’expert informatic dels HP Pavillon, el proxim dia que estem hasta les tantes trastejan i veiem l’anunci, faré un post sobre aquell tio, que dir d’ell… aquel gran home, aquell gran sabi, aquell gran venedor en aquella gran labia, i com no, la seva gran companya d’anunci-marato-telepromocio fent-li tot tipus de preguntes que rocen el nivell borderline xDD en fi… callo ya que mencent parlant del sabata aquell ah! i el mateix tio ven l’HP Pavillon, una maquina de cusir que es mes menuda que una mini-itx i que va en piles que pot cusir dos texans junts i tambe crec que anuncia la pantalla tft aquella de phillips, aquella que te retroiluminacio, de les quals una de les ventatges que destaca es que els dies de festa la pots portar a la cuina XDDD el tio este el dia que descobrira que els dies de festa es pot menjar al menjador fliparà jajajajajaja vinga dews!!

 7. sergi says:

  Mite’l el mussol aspirant les partícules!!! Vigila no t’equivoquis de marxa i les “bufis”, i les escampis provocant un “General Failure”!!!
  Ara us faltaria una “Paqui” que aspiri totes les partícules del pis!!! Però llavors potser l’aspiradora es queixaria dient “System Overload”!!! “Upgrade Required”!!! Ja,ja,ja… Vinga! Cuideu-vos i fins la propera!

 8. MiKi says:

  yo de la Paqui, n’he sentit maravilles jajajaj es com un mite de la neteja domestica XDDD

 9. sastia says:

  Ja m’imagino els titulars si arribes a aspirar el pingüinet:

  Pof sucks the Tux!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>