HTC Hermes - O2 XDA Trion - I-mate JASJAM

Porto bastant de temps seguint-li la pista al HTC Hermes ja que segurament serà el PocketPC Phone que substituirà a la meva actual HTC Blueangel (pda2k).

Avui llegeixo a msmobiles que O2 el comercialitzarà sota el nom XDA Trion, i ja es pot veure a la botiga on-line de O2 alemania tot i que encara no hi ha preus :-?. Finalment es confirma que el processador serà un Samsung a 400Mhz (al menys el model de O2, la resta de resellers potser integren un processador Samsung a 300Mhz o un XScale a 416Mhz).

Update: Veig en aquesta web que el model de I-mate serà de 300Mhz, esperarem a veure que passa finalment.

Fins ara, els diferents noms que es conexien amb els que es comercialitzarà son els següents:

  • Qtek 9600
  • T-Mobile MDA Vario II
  • I-Mate JASJAM
  • O2 XDA Trion
  • Vodafone VPA Compact III
  • Orange SPV M3100
  • HTC TyTN
  • Dopod CHT 9000

Segons O2 i I-Mate sortirà al mercat al juliol de 2006. Segons T-Mobile al maig (encara l’estem esperant!), jo crec que fins al setembre no estarà disponible per comprar-lo lliure on-line, ojalà m’equivoqui.

Update 2: Sembla que HTC el distribuirà directament amb el nom HTC TyTN (pronunciat Titan), segons llegeixo en aquest i aquest article de msmobiles. Als artícles no queda clar si és el mateix dispositiu que el Hermes o no, però tot em fa pensar que sí…

Update 3: Segons llegeixo en aquest artícle de PocketPC Thoughts, oficialment Qtek treura els dispositius sota la marca HTC, i es confirma que el HTC Hermes és el HTC TyTN i que porta el processador a 400MHz. I per anar fent boca, un parell de reviews (compte amb la baba!):