HTC-Hermes de O2 amb el nom XDA Trion

HTC Hermes - O2 XDA Trion - I-mate JASJAM

Porto bastant de temps seguint-li la pista al HTC Hermes ja que segurament serà el PocketPC Phone que substituirà a la meva actual HTC Blueangel (pda2k).

Avui llegeixo a msmobiles que O2 el comercialitzarà sota el nom XDA Trion, i ja es pot veure a la botiga on-line de O2 alemania tot i que encara no hi ha preus :-?. Finalment es confirma que el processador serà un Samsung a 400Mhz (al menys el model de O2, la resta de resellers potser integren un processador Samsung a 300Mhz o un XScale a 416Mhz).

Update: Veig en aquesta web que el model de I-mate serà de 300Mhz, esperarem a veure que passa finalment.

Fins ara, els diferents noms que es conexien amb els que es comercialitzarà son els següents:

 • Qtek 9600
 • T-Mobile MDA Vario II
 • I-Mate JASJAM
 • O2 XDA Trion
 • Vodafone VPA Compact III
 • Orange SPV M3100
 • HTC TyTN
 • Dopod CHT 9000

Segons O2 i I-Mate sortirà al mercat al juliol de 2006. Segons T-Mobile al maig (encara l’estem esperant!), jo crec que fins al setembre no estarà disponible per comprar-lo lliure on-line, ojalà m’equivoqui.

Update 2: Sembla que HTC el distribuirà directament amb el nom HTC TyTN (pronunciat Titan), segons llegeixo en aquest i aquest article de msmobiles. Als artícles no queda clar si és el mateix dispositiu que el Hermes o no, però tot em fa pensar que sí…

Update 3: Segons llegeixo en aquest artícle de PocketPC Thoughts, oficialment Qtek treura els dispositius sota la marca HTC, i es confirma que el HTC Hermes és el HTC TyTN i que porta el processador a 400MHz. I per anar fent boca, un parell de reviews (compte amb la baba!):

This entry was posted in gadgets, HTC. Bookmark the permalink.

5 Responses to HTC-Hermes de O2 amb el nom XDA Trion

 1. Enric says:

  Hola Pau,

  En primer lloc enhorabona pel teu blog doncs és molt interessant!

  Només dir-te que ja tinc demanada la HTC Hermes a l’operadora anglesa O2. Divendres vaig signar un contracte de telefonia mòvil amb ells i m’han confirmat que me l’entregaran cap a finals de Juliol o principis d’Agost i durà el mateix nom que a O2 Alemanya (XDA Trion).

  Ara mateix m’oferien la O2 XDA Mini S (Qtek 9100 o iMate KJam) però prefereixo esperar doncs realment la XDA Trion és una meravella…

  Ja t’informaré quan m’arribi doncs!

  Salutacions des de Vilassar!

  Enric

 2. pof says:

  Interessant :)
  Vius a UK o es pot aconseguir desde espanya? Saps si ve amb simlock o és lliure?
  ja em comentaràs quan la tinguis, jo com veus també li vaig al darrera i quan estigui disponible me la compraré tan aviat pugui. Merci per la info!

 3. Enric says:

  Pau, visc a mig camí entre UK i Catalunya. Imagino que serà amb simlock, com tots els mòbils dels operadors anglesos, però també confio en alliberar-lo com ja he fet amb el Treo 650 que tenia amb Orange UK.

  Ja t’avisaré quan rebi la XDA Trion.

  Salutacions!

 4. asph says:

  jo personalment sempre he preferit que no tingui teclat i conseguir aixi un tamany mes petit.. acabo de ferme amb una htc s200 de vodafone i estic encantat 😉

 5. Auriulet says:

  Jo visc a Alemanya i ja m’he demanat un Xda Trion per 1 Euro. Quina envejota, eh?
  Ja us diré quan m?arribi si és el que tots nosaltres germans esperàvem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>