Com comparar dos fitxers de registre de windows

Últimament estic flashejant una ROM nova a la PDA cada molt poc temps, i m’he cansat de anar customitzant el WM5 després de reinstalar cada cop, aixi que he exportat tot el registre després d’arrancar per primer cop i després he customitzat tot el que volia i he tornat a exportar el registre. El problema és que WM5 guarda el registre en format UTF16 i el diff només em deia que els fitxers eren diferents, però no me’ls comparava. He trobat una utilitat per comparar el registre que es diu regdelta, però és la versió 0.1 només funciona amb fitxers exportats per ell mateix, per tant no m’ha ajudat molt. Finalment he aconseguit fer el diff d’aquesta manera:

$ iconv -f utf16 -t iso-8859-15 full-reg1.reg > full1.reg
$ iconv -f utf16 -t iso-8859-15 full-reg2.reg > full2.reg
$ diff full1.reg full2.reg

Després he editat manualment el resultat del diff per deixar-lo correcte i m’he fet un .cab per instal·lar directament a la PocketPC amb WinCE CAB Manager.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Com comparar dos fitxers de registre de windows

 1. Jordi says:

  Hola!!!

  Sóc usuari d’una Palm Tungsteen T·3, qua ja comença a estar velleta. M’he plantejat substituir-la per un dispositiu que tingui wi-fi (pensant sobretot en skipe)
  Varies preguntes:
  – La sincronització de la Palm a WM5, sobretot l’outlook, pot provocar algun problema o pèrdua de dades?
  – és pràctic telèfon i pda junts?
  – val la pena que sigui amb teclat? La TyTN és relament preciosa, però no sé si utilitzaré, ni remotament, els recursos de que disposa.
  – Properament viatjaré als EEUU. Són els preus més baixos? I, sobretot, tindré algun problema de compatibilitat amb Europa? Penso en tant en software i garanties com en coses més banals com els tranformadors.
  Agrairé que algú em pugui orientar. Gràcies!!!

 2. pof says:

  – sobre la sincronitzacio de palm ni idea
  – telefon + pda junts, es practic per a dia-a-dia, pero no quan surts de festa…
  – jo prefereixo q tingui teclat, si no sempre em fa pal escriure, pero sobre gustos…
  – la TyTN encara no es ven a USA, de moment nomes a europa i a asia. A USA proximament la llançara cingular (model 8525) pero encara no ha sortit, sera un model una mica “capat”, sense la camara frontal per videoconferència. Respecte a la compatibilitat, la TyTN es quatribanda y funciona a qualsevol part del mon.
  Espero haver resolt els teus dubtes :)

 3. Jordi says:

  Molt agraït. La meva pregunta sobre comprar-la als USA era sobretot de preu i d’eventuals problemes si sorgeixen complicacions en el funcionament, és a dir, si la garantia sol ser internacional. Sovint no compro coses a Andorra precisament per aquest motiu, i per tant potser em decidiria si la diferència de preu compensés molt algun d’aquests riscos

 4. pof says:

  La forma mes barata de tenir-la ara mateix a espanya es amb portabilitat de qualsevol operador a Vodafone (contracte), te la deixen per 243eur amb 25eur mensuals de consum i 18 mesos de permanència.

 5. Jordi says:

  Torno a emprenyar: ahir vaig mirar la Jamin al FNAC, i em va semblar suficient pel que jo necessito, i a un preu molt més avantatjós respecte a altres models, però entro al teu blog i m’enduc la sorpresa que dius que el processador pot quedar justet per skype. La info és de fa un any, les noves versions de skype també donen aquest problema? Té solució?

 6. pof says:

  El processador de la jamin (200Mhz) queda curt per skype, la versió de skype per a processadors de 312Mhz funciona però l’audio es talla bastant, com a solució existeixen programes per overclockejar la CPU a 240Mhz i sembla que aixi va mes o menys bé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>