Després d’una nit llaaarga he publicat el primer sim-unlocker gratuït per a HTC Hermes, el que faig flashejar una rom de radio parchejada utilitzant la utilitat de flash de la HTC Magician que checkeja el checksum al final. Les modificacions a la rom de radio el que fan és que el codi d’unlock sigui sempre el mateix, i a més et fan el dispositiu SuperCID i SecLevel=0 que permet flashejar qualsevol rom sense checkejar el CID. Aquestes dues coses es perden quan es reflasheja la rom de radio, pero el teléfon continua sense sim-lock per sempre :)

Podeu descarregar l’unlocker i veure les instruccions per treure el sim-lock aquí: /hermes-unlocker/

Per fer l’unlocker he fet enginyería inversa del unlocker comercial de imei-check, que val 20 pounds, tot el procés l’he explicat en aques thread de xda-developers.