Cada quatre dies faig canvis a la web, a veure si per fi em decideixo i deixo això mes o menys estable… auvi començo el blog desde cero, i en català… per qué? donçs per que els altres intents que havía fet de començar un blog sempre els havía fet amb anglés, i al final em cansava d’escriure.
Ultimament he passat uns dies comparant uns quants CMS, al final m’he decidit per WordPress, que sembla que s’adapta bastant als meus requeriments i es fàcil de modificar per afegir-li les funcionalitats que a mi m’agraden. Una de les coses que més m’ha agradat es que permet postejar via email, encara no ho he provat però espero que funcioni be per que em sembla que serà la meva forma de fer posts mes habitual, ja que sempre que trovo coses interessants me les envio per e-mail a mi mateix, aixi que ara les enviaré al blog i es publicaran directament.