Fa temps que estic buscant una PDA y telèfon mòbil amb Wi-Fi integrat, però no trobo res que s’ajusti 100% al que vull, avui he vist aquest MDA (Mobile Digital Assistant) que segons aquest article de The Register T-Mobile el comercialitzarà pròximament a Alemania.

No queda molt clar quina companyia fabrica aquests cacharros, però pel que diu l’article, és la mateixa companyia que fabrica el CU928 per a la Telco xinesa Daxian, encara que aquest últim no porta Wi-Fi integrat.

Sembla un bon candidat per a aquestos nadals… encara que té una pega molt gran: el sistema operatiu. A veure si per fí fan algo amb aquestes característiques però amb PalmOS :P

Actualització (pof @ 21:39): També es pot veure la nota de premsa de T-mobile i aquest article a PPCW.Net on es comenta que el MDA III de T-Mobile és realment un “HTC Blue Angel” i aquestes són les característiques:

  • Operating System: Micro$oft Winsux Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Edition
  • CPU: - Intel XScale, 400 MHz
  • Memory: 64 MB Flash ROM, 128 MB SDRAM
  • Screen: 3.5”, 240 x 320 pixels Transflective TFT-LCD
  • Connectivity: GSM/GPRS, Bluetooth, 802.11b, IrDA and USB
  • Camera: Color CMOS VGA camera
  • Integrated QWERTY keyboard
  • Size: 125 x 71.6 x 18.7 mm = 4.92 x 2.82 x 0.73 in
  • Expansion: MMC/SDIO