Sembla que per fi ha arribat el boom dels smartphones, aquest està equipat amb GSM/GPRS, irda, Wi-Fi i Bluetooth, porta un teclat QWERTY i permet obrir la pantalla de 240x320 pixels i 16-bits de color en vertical i horitzontal (apaisada), semblant al que fan els TabletPC. També porta una càmara digital integrada de 1,2 megapixels amb flash i un slot SD/MMC.

A través d’aquesta web podem veure fins i tot un vídeo gravat al 3GSM World Congress el passat mes de febrer.

Pel que sembla aquest telèfon sortirà al mercat a partir de setembre, encara que ja l’estàn venent per 1800 dolars canadencs (1100 euros aprox.) , extraoficialment i sense capsa.

També es pot llegir l’anunci oficial de Motorola, dos articles de Brighthand amb les primeres impressions i un petit review i aquest artícle de Mobile Gadget News on es comenten una mica més a fons les característiques técniques de l’aparell.

Com de costum, el telèfon porta un sistema operatiu de redmond, però sembla que es el que ens hem de tragar per ara, al menys fins que no li posin wi-fi al Treo 610 que es la pròxima promesa de PalmOne.