usb donglePronto Networks amb SweetSpot Solutions ha posat a disposició dels seus usuaris aquest clauer USB que permet conectar-se a la seva xarxa de hotspots -entre 500 i 800 hotspots als Estats Units- utilitzant xifrat WEP/WPA sense haver de preocupar-se de les claus, facilitant d’aquesta manera la conexió “segura” als hotspots als usuaris inexperts, que segons sembla el wi-fi encara és massa complicat de configurar per a la gran majoría.

El mateix dispositiu fa de tarja de xarxa 802.11b/g i enmagatzema les credencials del usuari.

A la noticia original el vice president de SweetSpot asegura que com l’usuari i el pasword estan enmagatzemats en el mateix dispositiu, s’estalvien trucades al suport tècnic dels usuaris que els obliden, jo em pregunto si per contra la utilització d’un dispositiu com aquests no farà que es generin encara més trucades degut a que a) necessita instal·lació de drivers i b) si l’usuari ja disposa de tarja inalàmbrica en el seu PC encara se li farà més complicat haver-la de desactivar per activar el clauer.