Patrick S. Ryan de la universitat de Virginia ha publicat un artícle al diari de lleis i tecnologia de la mateixa universitat on analitza a fons els aspectes legals de practicar el wardriving. Com a conclusió final es pot dir que fer wardriving és legal al menys amb la legislació actual dels Estats Units, que és on s’ha escrit l’article de 57 pàgines bastant denses que es pot descarregar aquí:

Ryan, Patrick S., “War, Peace, or Stalemate: Wargames, Wardialing, Wardriving, and the Emerging Market for Hacker Ethics” . Virginia Journal of Law & Technology, Vol. 9, No. 7, Summer 2004

Aquest article és una bona referència per a donar als mitjans de comunicació, ja que normalment quan parlen de wardriving donen a entendre que algú utilitza una connexió inalàmbrica per a cometre un acte criminal.