Avui per fi ha arribat el meu PocketPC Phone, un i-mate PDA2k que feia temps que intentava aconseguir, de moment encara no he pogut provar massa coses… però ja aniré informant. El que puc dir és que no he tingut problemes per connectar-lo a la xarxa wifi de casa amb WPA-PSK i que el skype funciona de maravella, també he provat de configurar el correu pero de moment tinc dos problemes que no he aconseguit sol·lucionar:

1) connecto per imap-ssl i veig la llista de carpetes, però només puc veure els missatges que hi ha a la INBOX, les altres carpetes apareixen buides.
2) No puc autenticarme amb CRAM-MD5 al servidor SMTP, té la opció de autenticar-se al smtp, pero encara no he descobert quin tipus d’autenticació utilitza.

Això és tot de moment, ara vaig a trastejar-la i ja informaré de les novetats amb més detall en un proper review :)

update: ja he aconseguit veure el contingut de les carpetes, desde tools –> manage folders et pots subscriure a les carpetes IMAP que vols. Encara m’estic barallant amb la autenticació SMTP, em sembla q no suporta CRAM-MD5 :(