Avui he complert 11000 anys en binari ó 18 en hexadecimal, es a dir, ja tinc 8760 dies de uptime :)

Gràcies a tots els que m’heu felicitat i us heu enrecordat de mi, la veritat és que no m’esperava que tanta gent se’n recordés del día del meu aniversari. Els que no us en heu enrecordat, no patiu, jo sóc el primer que no men recordo del aniversari de ningú, així que esteu disculpats (i espero que em disculpeu a mi quan no me’n recordi del vostre!). Si voleu, sempre sou a temps de deixar-me un comment al final d’aquest post.

Al moblog he posat algunes fotos dels regals que he rebut:
· Dels companys de feina, un Jabra BT 250v headset bluetooth amb vibrador incorporat!
· De la mare de la Laia, una samarreta que diu “No, no te voy a arreglar tu ordenador”, que per cert, m’anirà molt bé!
· Dels meus pares, una jaqueta de pell i el meu nou gadget: la i-mate PDA2k! (que no li faig foto, per que les fotos les faig amb la PDA2k :P)
· I pel que m’han chivat, encara m’ha d’arribar un altre paquetet dels USA ;)

Un altre cop… MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!