Els fans de la PDA2k (no sé si n’hi haurà algún que llegeixi aquest blog o seré jo l’únik friki) i la resta de PocketPC phones de HTC, sobre tot el HTC Wallaby i el HTC Himalaya, no us podeu perdre aquestes webs:

· XDA Developers: Recopila informació i noticies sobre els dispositius d’HTC (BlueAngel, Wallaby i Himalaya).

· XDA Developer Wiki: Una Wiki amb quantitat d’enllaços, roms, utilitats per als PocketPC Phones. Algunes de les coses interessants que hi ha són per exemple Xanadux, una distribució linux que intenta donar soport a tot el hardware, TraceLogView, una utilitat per a veure informació de debug de GSM, més utilitats per a actualitzar la ROM, desbloquejar els telèfons que no son lliures, extreure el PIN, etc…, el HTC Magician (MDA Compact) destripat, i algunes utilitats per a linea de comandes com mkdir, ps, kill, reboot, etc.

· XDA Developers Forum: on hi ha diferents foros dedicats a tots els dispositius. Els foros sòn de lliure accés, a diferència dels de clubimate que has de registrar-te amb un IMEI vàlid per poder-hi accedir.