He fet una mica de canvis al CSS de la web, ara les imatges del fotoblog de la part superior esquerra ja no es mengen el post si no tenen espai per posicionar-se sinó que es desplaça el post cap avall, gràcies al mini-d per la classe de css ;)

Si mireu la web amb firefox també veureu que els cantons de les taules són arrodonits, això fa que el CSS no validi :( però m’agrada molt més com queda. Els que em llegiu per rss o amb exploter no notareu grans canvis :P

També he afegit el meu blogroll a la columna de l’esquerra amb 10 enllaços a blogs que llegeixo periòdicament. Aquests 10 blogs van canviant aleatòriament cada hora, d’entre tota la llista de feeds que tinc a bloglines, per fer-ho he utilitzat el Randomized Blogroll plugin.

Finalment, avisar de que l’Oriol aquesta setmana mourà el servidor de DNS del domini eslack.org, així que és possible que no pugueu accedir al blog durant un o dos dies. Els que utilitzeu el webmail o necessiteu fer ssh’s apunteu-vos la IP i poseu-li una espelma a San Pancracio per a que menta no me la caniviï.